Fri frakt over 1500,- / Rask levering/ Fri retur

Tynn Peer Gynt

  • 49,-

Peer  Gynt har vært på markedet helt siden 1938 og strukturen i garnet gjør at  det har vært en favoritt til koftestrikk. Peer Gynt er fortsatt et lik


På lager
Del

Peer  Gynt har vært på markedet helt siden 1938 og strukturen i garnet gjør at  det har vært en favoritt til koftestrikk. Peer Gynt er fortsatt et like  populært garn i dag som den gang. Nå har vi lansert en tynnere versjon  av akkurat det samme garnet, med de samme gode egenskapene. 100% Norsk  ull, ikke superwash-behandlet. Plagg i norsk ull oppleves lette, lune og  blir mykere for hver gang du bruker det. Norsk ull er slitesterk,  nupper lite og har veldig god spenst som gjør at plagg holder godt i  form og fasong over tid. Ta hensyn til miljøet; ull puster og trenger  sjelden vask, vi anbefaler heller at plagget luftes. Plagg av norsk ull  har lang levetid og kan være like fine i flere generasjoner. 

 I Peer Gynt og Tynn Peer Gynt brukes samme fiber og lages i ulik  tykkelse - Tynn Peer Gynt er 3-tråds garn og Peer Gynt 4-tråds garn.

/ Les mer om våre etikk- og bærekraftsmål her

Vasker du i maskin anbefaler vi at alle ullplagg vaskes separat på  ullprogram for en mest skånsom behandling. Sentrifuger godt og tørk  plagget flatt, gjerne oppå et håndkle. Bruk aldri vaskepose når du  vasker håndstrikkede plagg i ull. Dette skaper friksjon som kan føre til  at plagget tover.

              

Løpelengde: ca 205 meter pr. 50 gram            

Veiledende pinner: Pinne nr 3            

Strikkefasthet:  27 masker = 10 cm            

Råvare kommer fra: Norge