Fri frakt over 1500,- / Rask levering/ Fri retur

Info om arrangementer

Her kommer det litt informasjon om arrangementer vi holder, eller er med på.

Strikkecafeer i butikken vår skjer ca hver tredje uke, og annahver gang mandag kveld og tirsdag formiddag. Påmelding blir lagt ut uka før, fordi vi har begrensa antall sitteplasser i lokalet.


Ull og Tull 16. september: 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til vår store strikkecafé Ull og tull på Gylnarheim, som finner sted lørdag 16. september, fra 12 til 18.  Her blir det noen timer med håndarbeid og kaffeslaberas, loddtrekninger, gode tilbud og generell hygge. Strikkecafeen foregår i første etasje, og er tilgjengelig med rullestol og rullator. Det finnes en handicapdo i samme plan som hovedsalen, samt flere doer og garderobe i underetasjen.

Butikken åpner som vanlig kl 10, og vil være åpen til kl 15. Vi åpner dørene i lokalet klokka 11.30, og ønsker alle velkommen klokka 12. Fint om dere merker dere at parkering skal skje utenfor Gylnarheim, der det er plass til mange biler. Og slik unngår vi også at det blir kaos på utsiden av butikken. Det er ca 100 meter mellom butikken og lokalet vi skal være i. Følg merking det siste stykket. Adressen er forøvrig Kveldeveien 239.

Har du spørsmål angående arrangementet, er det bare å ta kontakt. Pr nå er arrangementet fulltegnet.