Info om arrangementer

Her kommer det litt informasjon om arrangementer vi holder, eller er med på.


Strikkecafeer i butikken vår skjer ca annahver uke, og annahver gang mandag kveld og tirsdag formiddag. Påmelding blir lagt ut uka før, fordi vi har begrensa antall sitteplasser i lokalet.


Sandefjord Strikkemarked avholdes  18. februar 2023 på det gamle Kurbadet. Her finner du mange dyktige utstillere, og det blir strikkecafè i andre etasje. Det er vi og Ullveig som arrangerer markedet. Mer informasjon kommer.


ULL-LA-LA:

25. mars 2023, klokka 12 går ULL-LA-LA av stabelen igjen, og vi håper på en like stor suksess som første gangen. Påmelding starter 6. januar klokka 10. Billetter og  overnatting blir lagt ut under tilbehør. Det er 100 plasser à 200kr.

Lokalet er i første etasje på Gylnarheim, som ligger rett ved butikken. Det blir kaker og kaffe, gode tilbud, loddtrekninger og generell hygge. Smørbrødmat og lignende kan kjøpes på Spar, som ligger rett over plenen.

Nytt av året så har vi en overnattingsmulighet for de som kommer langveisfra. Det er i form av en hytte ca 2 km fra Gylnarheim.  Hytta har en nydelig utsikt over Numedalslågen og Holmfoss.  Den har fire soverom og en hems med dør. Det er også to bad, et kjøkken og en koselig stue. Prisen er pr rom, så det blir billigere om man går sammen om et rom. 

Soverom med en enkeltseng og en køyeseng: 1500 kr pr rom 

Hems med tre senger, men litt lavt under taket: 1200 kr 

Det er selvhushold på hytta, altså må frokost og annen mat ordnes selv, men det er et fint kjøkken der.

Overnattingsplassene blir lagt ut som hele rom, så det kan være lurt å avtale med eventuelle romkamerater på forhånd.